Dziś zaczęłam akcję
A coś więcej? Który to tydzień ciąży? Po plum miałaś wczoraj krwawienie? Jakie w porównaniu do miesiączek?
Odpowiedz
(25-04-2026, 08:41)o_lisek napisał(a): A coś więcej? Który to tydzień ciąży? Po plum miałaś wczoraj krwawienie? Jakie w porównaniu do miesiączek?
Według Ostatniej miesiączki (24 luty)8+3 wczoraj, ale według mnie mniejszy gdzieś w 2 albo 2 weekend marca to się stało. Miałam krwawienie takie jak na miesiączki tyle że dużo skrzepów wyleciało. Od wczoraj zmieniłam 3  podpaski poporodowe to nie wiem czy dużo tej krwi jest czy powinno być wiecej
Odpowiedz
(25-04-2026, 08:41)o_lisek napisał(a): A coś więcej? Który to tydzień ciąży? Po plum miałaś wczoraj krwawienie? Jakie w porównaniu do miesiączek?
A teraz jak byłam w łazience coś długiego się że mnie ciągnęło nie chciało odpaść takie cienkie i długie musiałam pomoc i na papierze została taka żywa czerwona krew z domieszką takiej ciemnej.
Odpowiedz
A teraz wydaliłam jakąś kilka biała czy szarówka z namieszka czerwonego.
Odpowiedz
No, to teraz myślę, że jesteś po abo :)
Odpowiedz
(25-04-2026, 10:48)o_lisek napisał(a): No, to teraz myślę, że jesteś po abo :)
Jezu ulga ? zrobię betę q tygodniu 2 razy. Akurat spojrzałam do toalety a tam takie coś. Dziękuję ?
Odpowiedz
(25-04-2026, 11:02)Kkkkkk napisał(a):
(25-04-2026, 10:48)o_lisek napisał(a): No, to teraz myślę, że jesteś po abo :)
Jezu ulga ? zrobię betę q tygodniu 2 razy. Akurat spojrzałam do toalety a tam takie coś. Dziękuję ?
?☺️☺️☺️☺️
Odpowiedz
O 17 wzięłam 4miso trzymajcie kciuki boje sie :((()
Odpowiedz
Moge je połknąć zaraz nie?
Odpowiedz
Tak, można połknąć resztki. Co u Ciebie?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości