9tyg +4 dni
Ja mam duże nadzieje, ze pod koniec tygodnia gede miała już z whw tabletki, z wow dopiero idą od przed wczoraj
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)Margot93 napisał(a): Ja mam duże nadzieje, ze pod koniec tygodnia gede miała już z whw tabletki, z wow dopiero idą od przed wczoraj
Kiedy Pani zamawiała z WHW?
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)KingAB napisał(a):
( 1 godzinę temu)Margot93 napisał(a): Ja mam duże nadzieje, ze pod koniec tygodnia gede miała już z whw tabletki, z wow dopiero idą od przed wczoraj
Ja mogę powiedzieć, że nadano mi paczkę z WHW 28.08.2026, a przyszła do mnie 03.09.2026.
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)Paola96 napisał(a):
Ja mogę powiedzieć, że nadano mi paczkę z WHW 28.08.2026, a przyszła do mnie 03.09.2026.
Czyli w miarę szybko przyszła, ja jeszcze nie dostałam informacji o nadaniu. Jest weekend. Mam nadzieję że wyślą do środy i dostanę tak szybko jak Pani. Jestem rozbita, jak każda z nas tym czekaniem a później czekaniem na krwawienie. 
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)Paola96 napisał(a):
Czyli w miarę szybko przyszła, ja jeszcze nie dostałam informacji o nadaniu. Jest weekend. Mam nadzieję że wyślą do środy i dostanę tak szybko jak Pani. Jestem rozbita, jak każda z nas tym czekaniem a później czekaniem na krwawienie. 
Ja jutro będę przeprowadzała całą akcję z miso...
Odpowiedz
Czyli w miarę szybko Pani dostała. Ja czekam na informację o nadaniu przesyłki. Czekanie jest najgorsze  beczy Też potrzebuje wsparcia wygadania się.
Odpowiedz
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)KingAB napisał(a): Czyli w miarę szybko Pani dostała. Ja czekam na informację o nadaniu przesyłki. Czekanie jest najgorsze  beczy Też potrzebuje wsparcia wygadania się.
Tak, w piątek rano dostałam maila, że paczka została nadana, a w czwartek przyszłam z pracy i miałam w skrzynce. Teraz najgorsze oczekiwanie na krwawienie ...tyle że jestem w ciąży bliźniaczej
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)catze34 napisał(a):
( 3 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): A bolało cie czy dało się wytrzymać?
Jeżeli naprawdę się udało- wierzę w to bardzo. To nie bolało nic. Wzięłam przed miso 2szt. Ibupromu tak jak radzili. Później w trakcie jeszcze dwie, żeby nie przestało działać. Ale zaczęło mnie mdlić teraz. Ogólnie ostatnio mało jadłam przez stres i nie spałam całe noce. Długo się biłam z myślami i decyzją, ale nie byłam na ciążę gotowa za dużo miałam na NIE.
Jak się czujesz?
Odpowiedz
W poniedziałek bedzie tydzień jak z whw wysłane byly wiec licze, ze za tydzień ja bede miala to z glowy bo tylko weekend wchodzi w grę na cala akcje. Na tygodniu nie dam rady bo musze byc ,,na chodzie" od rana do nocy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Margot93, 1 gości