petycje nie w interesie kobiet- ciekawostka
Teo , widze zesie buntujesz i masz zal do systemu. Tez tak mialam na poczatku, ale w wiekszej mierze to jako jednostki nie mamy sily przebicia w tym temacie. Jako grupa tutaj drazymy jak kropla skale, ale swiata nie uzdrowimy. Ja ciesze sie za kazda zarejestrowana osoba na forum, nawet jak nic nie napisze, bo jesli potrzebuje pomocy to doczyta co potrzeba, a jesli wchodzi z ciekawosci to tez moze zrozumie pewne rzeczy. Takie miejsca jak forum uswiadamiaja ludzi, ze podziemie jest, bylo i bedzie. Tu ostrzy sie poglady nie tylko w strone kobiet, ale tez przeciwko aborcji. Pewnie nie jedna osoba obojetna w temacie umocnila swoje przekonania jak nie "za" to "przeciw". W tym przeciw to tez nic zlego, bo lepiej jak ma sie ostry poglad, niz jest sie oblym jak ameba. Obecnie przy Pisie to modlic sie zeby nie ruszali przywilejow jakie ostatnio dostaly kobiety, chociaz juz mozna czytac w necie o tabletce " po" i recepcie na nia... Ale mamy forum, mozemy wlepiac adres na innych kafeteriach, czy medyczce aby pozycjonowac nas w googlach, bo to wazne. Natomiast ja nie przewiduje za mojego zycia zmian w Polskim prawie, trzeba zacisnac zeby, oszczedzic sobie nerwow i robic swoje...pod ziemia :)
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: petycje nie w interesie kobiet- ciekawostka - przez isafgirl - 27-01-2016, 13:18

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości