Uchodźcy, kobiety z dziećmi i ....islam
Wykład znalazł się na Frondzie pewnie dlatego, że autorka wzywa Biblię jako autorytet i w wielu przypadkach ja przywołuje. Natomiast nie ona jest przedmiotem i problemem. Problemem jest w Polsce brak pracy dla samych polaków, brak lokali zastępczych, wysokie podatki, małe zarobki, brak socjalu i można tak wymieniać w nieskończoność. Dokąd ja się pytam mamy przyjąć tych ludzi? Z czego będą utrzymywani? Teraz są pokorni bo nas potrzebują, ale minie czas i niestety ich umysły będą wracać do formy a wtedy zobaczymy, że to nie była pomoc a wielkie starcie kultur i religii. Nie oszukujmy się, ponad 70% to zdrowi mężczyźni w siłę wieku i jak pisze June - jeśli nie oni to kto będzie walczył o ich ziemię? Kto zapewni ich dzieciom spokojne dorastanie w pokoju? W Polsce tego nie dostaną niestety, dzieci będą prześladowań w szkołach, rodzice będą ich bronić, będą powstawały konflikty nawet na takim podłożu. Nie podoba mi się to, nie przyjelabym nikogo do siebie, czy to się komuś podoba czy nie.
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Uchodźcy, kobiety z dziećmi i ....islam - przez wrannasz - 10-09-2015, 20:47
RE: Uchodźcy, kobiety z dziećmi i ....islam - przez isafgirl - 10-09-2015, 23:59
RE: Uchodźcy, kobiety z dziećmi i ....islam - przez wrannasz - 11-09-2015, 17:11
RE: Uchodźcy, kobiety z dziećmi i ....islam - przez wrannasz - 11-09-2015, 21:42

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości