Wczesna ciąża pytanie kiedy zacząć najlepiej akcje
Hej, ostatni okres 28.06. Stosunek 07.07 przerywany (pewnosc 100%, ze nie bylo wytrysku w pochwie), dzien jajeczkowania moim zdaniem 9/10.07 sądząc po śluzie, ale to tylko moje przypuszczenia. Tabletki zamówione z whw we wtorek - czekam. Ciaza potwierdzona testami oraz 27.07 β-hCG z krwi 2318,0 mIU/ml. Chcialabym przeprowadzić akcje w terminie gdzie będzie najbardziej skuteczna - prosiłabym o informację kiedy powinnam się za to zabrać jezeli tabletki przyjadą pod koniec kolejnego tygodnia to bedzie dalej wczesnie.
Ogólnie to jest moja druga ciaza. Pierwsza wymarzona(poród naturalny bez komplikacji/zmieczulenia) ale nie była za pstryknięciem palców więc jestem w lekkim szoku co tu się wlasnie wydarzylo... była też łagodniejsza ponieważ pierwsza oznaka ciąży to bóle plecow, potem dwa tygodnia zasypiania na stojąco I mdlosci moze max 2 tygodnie ale wydaje mi się,  że dużo później ok 8tc.
Teraz jest inaczej. Boli mnie podbrzusze i najpierw przez tydzień myślałam, że to okres się tak zbiera (miewałam tam, ze bóle występowały 3/4 dni przed), od dwoch wieczorow bol się mocny, rwący, wybudzający mnie ze snu - czy to normalne? Oprócz tego mdlosci, piersi wybuchają, mało jem a ciało nabrało wody jak studnia. Najbardziej martwi mnie ten bol, czy powinnam  przed akcja zrobic usg? A może to oznaki, że rozwiąże się samo?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wczesna ciąża pytanie kiedy zacząć najlepiej akcje - przez Mar.ku - 8 godzin(y) temu

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości