9tyg +4 dni
Generalnie nie ma znaczenia jak weźmiesz.

Catze, ale byly inne tkanki. Ja zawsze polecam badania kontrolne, bo bywa, że głowa robi nam psikusa.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o inne tkanki to tak, były. Pierwsze to było przy kucaniu wyślizgnięcie się czegoś jak galaretka ale to było malutkie przezroczyste jak taki bąbelek nie było nic widać , a przynajmniej nie przypominało takiego zarodka jak mamy w głowie ale było z wątróbką krwi. A za parę chwil przy kucaniu wysunelo się właśnie to mięsko jak kurczak takie jak w zdjęciach w adt ok 4x4 cm i też przy tym wątróbki krwi. Teraz krwawienie przy siadaniu na kibelku takie ciurkiem, ale na siłę nie siedzę tylko chodzę. Troszkę czuję jajnik. I krew jest z przezroczystym śluzem jak w miesiące .
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)o_lisek napisał(a): Generalnie nie ma znaczenia jak weźmiesz.

Catze, ale byly inne tkanki. Ja zawsze polecam badania kontrolne, bo bywa, że głowa robi nam psikusa.
Masz może zdj jak ma wyglądać zarodek w 9 tyg i 10 tyg?
Odpowiedz
Wejdź w Google na zarodek adt i tam chyba jest pokazane do 9t.
Odpowiedz
A bolało cie czy dało się wytrzymać?
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)catze34 napisał(a): Wejdź w Google na zarodek adt i tam chyba jest pokazane do 9t.
Dzięki, weszłam...chyba nie chce tego widzieć na własne oczy
Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): A bolało cie czy dało się wytrzymać?
Jeżeli naprawdę się udało- wierzę w to bardzo. To nie bolało nic. Wzięłam przed miso 2szt. Ibupromu tak jak radzili. Później w trakcie jeszcze dwie, żeby nie przestało działać. Ale zaczęło mnie mdlić teraz. Ogólnie ostatnio mało jadłam przez stres i nie spałam całe noce. Długo się biłam z myślami i decyzją, ale nie byłam na ciążę gotowa za dużo miałam na NIE.
Odpowiedz
To i ja tam zrobie z ibupromem, po co sie męczyć.. mi zaczął sie 5 tydzień wiec mysle, ze bedzie 6 jak zacznę wszystko.
Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)Margot93 napisał(a): To i ja tam zrobie z ibupromem, po co sie męczyć.. mi zaczął sie 5 tydzień wiec mysle, ze bedzie 6 jak zacznę wszystko.
Ja też tak jutro zrobię przed miso i w trakcie
Odpowiedz
( 7 godzin(y) temu)o_lisek napisał(a): Dziewczyny, protokoły są generalnie dwa. Dla cierpliwych i dla panikar. W jednym z dobieraniem miso czekamy dobę, bo mifepriston nadal działa. A w drugim po co najmniej 3h od wziecia 4 miso można dobrać 2 tabletki.
Dzień dobry, czekam na paczkę z tabletkami. Mam napisane że bierzemy jedną tabletkę a po 24 godzinach 4 na raz. Jak czytam Panie u góry zastanawiam się czy to ten sam lek. 
Czekanie jest najgorsze, czekanie na leki a później na krwawienie. Proszę o wsparcie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Margot93, 1 gości