9tyg +4 dni
(Wczoraj, 18:43)o_lisek napisał(a): Nie, ciąża raczej nie zakończy się po samym mifepristonie, nie nastawiaj się na to. Żeby zakończyć tę ciążę potrzebujesz wziąć komplet leków i przeżyć krwawienie o natężeniu mmiesiączki. Rozumiem, że głowa podsuwa lęki, ale to tylko fantazja, masz wpływ na swoje myśli. Skoro przeżyłaś porody, skoro żyjesz z miesiączką regularnie, to nic Ci nie będzie.
O tym czy będą potrzebne dodatkowe tabletki miso zobaczymy w niedzielę, bo to czy lepiej wziąć po paru godzinach, czy czekać dobę, zależy od przebiegu.
Lisku, właśnie w rozpisce jest że kolejne 4 po 24h, to zależy od przebiegu tak ? Będziecie tu jutro rano? Startuje ok 7
Odpowiedz
Bardzo bym chciała mieć to za soba jutro …
Odpowiedz
(Wczoraj, 19:00)catze34 napisał(a):
(Wczoraj, 18:43)o_lisek napisał(a): Nie, ciąża raczej nie zakończy się po samym mifepristonie, nie nastawiaj się na to. Żeby zakończyć tę ciążę potrzebujesz wziąć komplet leków i przeżyć krwawienie o natężeniu mmiesiączki. Rozumiem, że głowa podsuwa lęki, ale to tylko fantazja, masz wpływ na swoje myśli. Skoro przeżyłaś porody, skoro żyjesz z miesiączką regularnie, to nic Ci nie będzie.
O tym czy będą potrzebne dodatkowe tabletki miso zobaczymy w niedzielę, bo to czy lepiej wziąć po paru godzinach, czy czekać dobę, zależy od przebiegu.
Lisku, właśnie w rozpisce jest że kolejne 4 po 24h, to zależy od przebiegu tak ? Będziecie tu jutro rano? Startuje ok 7
W którym jesteś tyg ciąży?
Odpowiedz
Dzisiaj 8t5d
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:20)catze34 napisał(a): Dzisiaj 8t5
Ja mam 9tyg 5 dni 

Jutro zaczynam od mife....jest to też ciąża blizniacza
Odpowiedz
O której startujesz ? Ja się zastanawiam jak skuteczne są te zestawy … od czego to zależy.
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:44)catze34 napisał(a): O której startujesz ? Ja się zastanawiam jak skuteczne są te zestawy … od czego to zależy.
Myślę tak koło 10-11, a Ty?
Ja też się zastanawiam nad skutecznością tych zestawów oraz że się nie uda :/
Odpowiedz
Tez mam takie obawy..
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:57)Margot93 napisał(a): Tez mam takie obawy..
Ja się zastanawiam jak mam wiedzieć jak zastosować miso - kolejne dawki, od cZego to zależy
Odpowiedz
Tez sie nad tym zastanawiam. Tyle stresu przeszlam i juz tylko chce to zamknac i zapomniec. Miesiąc życia mnie to kosztuje już..
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: o_lisek, Paola96, 1 gości