9tyg +4 dni
Potrzebuje wsparcia...podjełam decyzję, że usuwam tą ciążę bliźniaczą. Mąż nie wyraża zgody na to i jestem sama z tym.  Mam już dwójkę dzieci większych...
Jutro chce wziąć mife , a w niedzielę miso....
Odpowiedz
Będę zaglądać do Ciebie, wspieram sercem i myślami!
Odpowiedz
(Wczoraj, 16:06)Margot93 napisał(a): Będę zaglądać do Ciebie, wspieram sercem i myślami!
Dziękuję, boję się bardzo, że coś się stanie i że się nie powiedzie
Odpowiedz
Hej, wszystko będzie dobrze buziak
Odpowiedz
(Wczoraj, 16:30)o_lisek napisał(a): Hej, wszystko będzie dobrze buziak
Dzięki.
Będę jutro i w niedzielę pisała. Liczę na pomoc
Odpowiedz
Powiedz mi prosze, czy po samym mife zarodki obumrą same w 9 tyg + 5 dni?
Boję się tego krwawienia, gdyż jestem sama z dwójką dzieci...
Odpowiedz
Oraz powiedz mi, czy mam wziąć miso tak jak mi napisali whw.
24h po mife 4 tabletki i dopiero po 24h jeśli nie będzie krwawienia kolejne 4 tabletki miso?
Odpowiedz
A czy to normalne, że 12h po mife nie ma żadnych objawów ?
Odpowiedz
Nie, ciąża raczej nie zakończy się po samym mifepristonie, nie nastawiaj się na to. Żeby zakończyć tę ciążę potrzebujesz wziąć komplet leków i przeżyć krwawienie o natężeniu mmiesiączki. Rozumiem, że głowa podsuwa lęki, ale to tylko fantazja, masz wpływ na swoje myśli. Skoro przeżyłaś porody, skoro żyjesz z miesiączką regularnie, to nic Ci nie będzie.
O tym czy będą potrzebne dodatkowe tabletki miso zobaczymy w niedzielę, bo to czy lepiej wziąć po paru godzinach, czy czekać dobę, zależy od przebiegu.
Odpowiedz
(Wczoraj, 18:43)o_lisek napisał(a): Nie, ciąża raczej nie zakończy się po samym mifepristonie, nie nastawiaj się na to. Żeby zakończyć tę ciążę potrzebujesz wziąć komplet leków i przeżyć krwawienie o natężeniu mmiesiączki. Rozumiem, że głowa podsuwa lęki, ale to tylko fantazja, masz wpływ na swoje myśli. Skoro przeżyłaś porody, skoro żyjesz z miesiączką regularnie, to nic Ci nie będzie.
O tym czy będą potrzebne dodatkowe tabletki miso zobaczymy w niedzielę, bo to czy lepiej wziąć po paru godzinach, czy czekać dobę, zależy od przebiegu.
A jaki ma być przebieg, że trzeba po kilku godzinach po pierwszej dawce? Lub czekać dobę?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Paola96, 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości