Wczesna ciąża pytanie kiedy zacząć najlepiej akcje
Przeczyściło mnie i widzialam z dwa większe skrzepy takie 3cm mysle
Odpowiedz
Bardzo się spociłam w nocy, musiałam się przebrać. Rano wyleciało kilka malutkich skrzepow I tej krwi na papierze bylo więcej i taka śluzowata jak przy okresie z cząsteczkami.
Odpowiedz
Hmm, to dobry znak ogólnie. Często jak hormony ciążowe opadają to pojawia się pocenie.
Odpowiedz
Beta 5906, a wcześniej 5954, także niewielki spadek no ale krwawienie dzisiaj w nocy, a badanie z rana więc po prostu jutro lekarz zadecyduje co dalej.
Odpowiedz
Słabo się oczyszczasz. Lekarz pewnie pociśnie zabieg.
Odpowiedz
A co jezeli zaporoponuje znowu tabletki? Czy mam wtedy powiedzieć, że zignorowałam zalecenia i wzielam tak duża dawkę czy nie grozi mi nic ewentualnie gdyby chcieli ten proces powtórzyć? Pytam czysto teoretycznie bo ten szpital z tego co czytałam na forach zwykle wlasnie zaczyna od tabsow.
Odpowiedz
Raczej jest małe prawdopodobieństwo, że znów zaproponują tabletki. Ale wiesz, dopóki nie masz cech zapalenia (podwyższone CRP, kiepski zapach wydzieliny, brzuch bolesny non stop, stan podgorączkowy) to nie ma co panikować. Tak bywa. Czasem oczyszczanie macicy trwa kilka tygodni.
Odpowiedz
Mialam lyzeczkownie. Przed zabiegiem znowu wzrosła mi beta do ponad 6 tys. I endometrium prawie 20mm. Jestem już w domu. Dziękuję za wsparcie.
Odpowiedz
Odpoczywaj sobie :)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości