Wczesna ciąża pytanie kiedy zacząć najlepiej akcje
(18-08-2026, 06:40)Mar.ku napisał(a):
(17-08-2026, 23:24)Karolina1104 napisał(a): Arthrotec to miso. A krwawiesz 
Od soboty juz praktycznie tylko brązowawe opłaty, czasem coś gęstszego. Wczoraj wypadły mi z 3 nieduże skrzepy świeże, a potem na podpasce 50/50 ten brazowy sluz plus nowa krew ale wszystko w małych ilościach. Skrzepy wypadły po miso. Mam dobrać jeszcze w takim razie?
Odpowiedz
Wykup arthrotec i stosuj. Ile miso wczoraj wzięłaś? Jakie lekarz zalecił dawkowanie? Sprawdźmy czy ma to sens, czy inaczej jakoś Ci rozpiszę.
To ze są jeszcze resztki w macicy to normalne. Ważne czy nie ma stanu zapalnego, ale raczej nie ma, bo gdyby lekarz uznał, że jest to by Cię cisnął o łyżeczkowanie.
Odpowiedz
(18-08-2026, 07:22)o_lisek napisał(a): Wykup arthrotec i stosuj. Ile miso wczoraj wzięłaś? Jakie lekarz zalecił dawkowanie? Sprawdźmy czy ma to sens, czy inaczej jakoś Ci rozpiszę.
To ze są jeszcze resztki w macicy to normalne. Ważne czy nie ma stanu zapalnego, ale raczej nie ma, bo gdyby lekarz uznał, że jest to by Cię cisnął o łyżeczkowanie.
Wczoraj wzięłam po dwie tabletki na kazdg policzek. Lekarka mi rozpisała 2tabletki 50 mg + 0,2mg pod jezyk  i potworzyć po 3h.
Odpowiedz
To dobrze Ci napisała. Tylko pamiętaj, żeby wypluwać resztki tabletek, bo w arthrotecu jest diklofenak, a on niepotrzebnie podrażniłby Ci śluzówki.
Odpowiedz
Wczoraj wzięłam miso kolo 18, czy mam czekać 24 h zeby wziąć ten artherotec czy mogę już wziac jedna dawkę a po 3h następna? Zrobiłam tez rano bete i zobaczę czy od tamtej środy cos ruszyło.
Odpowiedz
Możesz wziąć w każdej chwili.
Odpowiedz
Ogolnie ten lek dosyć mocno podrażnił mi czesc pod językiem i jezyk od spodu. To normalne przez to, że zawiera ta druga substancje?
Odpowiedz
Beta mi wzrosła do 5954, co sie dzieje?
Odpowiedz
A możesz rozpisać wszystko z datami kiedy robiłaś bety i kiedy tabletki brałaś?
Odpowiedz
07.08- milfe
06.08 miso (czwartek) – poronienie
10.08 (poniedziałek) – Pierwsze badanie krwi: poziom beta-hCG wynosił 4186 mIU/ml.
12.08 (środa) rano – Drugie badanie krwi: poziom beta-hCG wynosił 4102 mIU/ml.
17.08 - usg oraz miso o 18
18.08- rano beta ponad 5 tysiecy i Arthrotec ok 15 i potem ok 19
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości