Wczesna ciąża pytanie kiedy zacząć najlepiej akcje
Wyleciało już kilka większych skrzepów i jeden skrzep plusnal mocniej i polała się większa ilość krwi. Poszło to na większym skurczu i od tego momentu mam bol juz mocniejszy niż jak na okres. Także nie wiem czy to już po czy jeszcze coś mnie zaskoczy. Czuję się dobrze.
Odpowiedz
Teraz jestem pewna, że jestem po. Wyleciała taka suszona morela. Dziękuję za wsparcie! Czuje sie dobrze ?
Odpowiedz
Super :)
Odpowiedz
(06-08-2026, 23:06)o_lisek napisał(a): Super :)
Hej, zrobiłam badania bety 10.08 i byla 4186,0 mIU/ml, a dzisiaj 4102,0. Robiłam w tym samym miejscu. Czy spadek nie jest zbyt niski?
Odpowiedz
No tak, taki spadek to żaden spadek. A masz krwawienie? Może sie kanał szyjki macicy zatkał i dlatego beta nie spada. Porób działania bujające macicą i miednicą typu sportz seks, masturbacja. I zrób kolejną betę pojutrze, albo idź na usg.
Masz jeszcze miso?
Odpowiedz
Mam dalej krwawienie, dalej wylatują skrzepy. Czuję się dobrze ogólnie. Nie mam miso przy sobie i dzisiaj wyjechałam poza miasto mojego zamieszkania. Czy powinnam panikować? Czy mam szukać lekarza, czy raczej na spokojnie obserwować? Ja 27.07 mialam bete 2318,0 wiec zakładając że ciaza sie rozwijała to przed poronieniem powinna być duzo wyższa niż mam teraz. Czy to nie ma w ogóle znaczenia?
Odpowiedz
Nie ma powodu do paniki. Ot po prostu slabo się oczyszczasz. Bądź aktywna, jak wrócisz to możesz wziąć miso, dla spokoju możesz zrobić jeszcze jedną betę lub usg w przyszłym tygodniu.
Nie wiemy jak ta beta przerastała, więc piereszy pomiar nie jest miarodajny.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości