Prośba o wsparcie
Witajcie Dziewczyny, jestem w 6tc+4 i czekam obecnie na tabletki z WHW, wysłane  24.07. Mam 43 lata i mega rozwalone życie. W dniu akcji będę sama, nie licząc dzieci z którymi mieszkam. Ciąża i stres działają na mnie bardzo destrukcyjnie, mam skurcze żołądka, mdłości i uporczywe biegunki, większość na tle nerwowym, boje się co będzie jak wezmę tabletki. Okropnie się boje bólu i tego co będzie się dziać w trakcie. Czytałam Wasze historie, cześć mnie uspokoiła, cześć przeraziła jeszcze bardziej. Nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Odpowiedz
Hej, jesteś w super wczesnej ciąży, więc spodziewaj się po prostu nieco mocniejszej miesiączki przez kikka godzin. Będzie dobrze buziak
Odpowiedz
Nie brałam żadnych tabletek na ból i delikatnie w zasadzie ten ból tylko czułam... Wyglądało to faktycznie jak wywołanie troszkę mocniejszego ( bo trochę więcej i dluzej ) krwawienia.Zdecydowanie więcej razy nikt nie pisze o tych udanych abo ,które się przeszło ok. Dobrze głowę nastawić właśnie na to że to wywołany okres po prostu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości