Czy to nie za wcześnie ?
(Wczoraj, 14:57)Maria93 napisał(a): Krwawienie takie umiarkowane ani jakoś bardzo dużo ani mało. Krwawie dalej.
I myślisz że też ci się nie udało?
Odpowiedz
Ja już nie wiem od wczoraj nic poza lekką krwią trochę zaczynam się obawiać że się nie udało , chociaż to dziwne bo krwawiłam po mife trochę więc myślałam że po musi pójdzie wszystko, a dosłownie może z 4 skrzepy jeden większy
Odpowiedz
Nie wiem ,chyba się schozuje po prostu, przez to że ten jeden o jaw nie minął jeszcze..
Myślę czy nie dobrać tych dwóch miso?
Odpowiedz
Z tego co czytałam to w tych wcześniejszych TC jest różnie z krwawieniem, może jakieś o jwy ciążowe Ci minęły?
Odpowiedz
(Wczoraj, 17:58)Maria93 napisał(a): Nie wiem ,chyba się schozuje po prostu, przez to że ten jeden o jaw nie minął jeszcze..
Myślę czy nie dobrać tych dwóch miso?
Zawsze możesz dobrać mi to nic nie dało, a objawem się nie martw moim zdaniem czytałam że może ustąpić po jakimś czasie dopiero
Odpowiedz
A i czasami też jakoś pozniej się bardziej rozkręcalo za parę dni.
Odpowiedz
Bądźmy dobrej myśli, może u mnie się rozkręci a ty jeśli też się martwisz to może idź na betę będziesz miała spokojną głowę
Odpowiedz
Idę jutro, i chyba też dlatego się tak stresuje:( tak, trzeba być dobrej myśli. Ogólnie czekam na 2 zestaw więc powinnam być spokojniejsza. Chyba tylko bardzo tych USG itd chce uniknąć.
Odpowiedz
Właśnie też się zastanawiam czy nie zamówić na wszelki wypadek z wow jeszcze , ale jeszcze poczekam może się rozkręci i może pójdę na betę w tym tyg
Odpowiedz
Maria, moim zdaniem miałaś książkowy przebieg, tylko chyba oczekiwania miałaś większe. Zrób badania kontrolne to przestaniesz schizować.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: o_lisek, Sybil22, 1 gości