11-12 tydzień
Hej, jestem w 77 dniu, 11-12 tydzień, dziś rozpoczęłam akcję z mife i mam pytanie w związku z jutrzejszym przyjęciem miso. W instrukcji od WHW dostałam wytyczne, że miso mam przyjąć po 24h, ale z racji, że jestem na styku tygodni, w których to dawkowanie nieco się zmienia, mam pytanie czy nie powinnam trochę wydłużyć czas przyjęcia miso, żeby zwiększyć powodzenie procesu? Czy trzymać się twardo instrukcji którą otrzymałam mailowo? Co radzicie?
Odpowiedz
Na spokojnie możesz zostać przy 24 h.Ta pierwsza tabletka przez 3 dni blokuje,że tak napiszę "dokarmianie" zarodka.Co miała zrobić już zrobiła.
Odpowiedz
Hej, możesz faktycznie wydłużyć te przerwę, ale nie jest to jeszcze konieczne. A o której brałaś mife?
Odpowiedz
(04-12-2025, 08:39)o_lisek napisał(a): Hej, możesz faktycznie wydłużyć te przerwę, ale nie jest to jeszcze konieczne. A o której brałaś mife?
mife brałam o 11.30
Odpowiedz
Okej, to jak napisałam wcześniej. Nie musisz przedłużać odstępu, ale możesz nawet o parę godzin, jeśli Ci pasuje.
Odpowiedz
Ok. to wydłużę trochę ten czas, dziękuję.
Odpowiedz
Pół godziny temu wzięłam miso, na razie czuję się dobrze, tabletki słabo się rozpuściły, więc potrzymam je jeszcze chwilę i czekam co dalej.
Odpowiedz
Tabletki nie muszą się do końca rozpuścić.
Odpowiedz
Jak u Ciebie?
Odpowiedz
falowe silne skurcze, ale brak krwawienia. wydzielina delikatnie brązowa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości