Ciąża bliźniacza
(03-09-2026, 12:00)o_lisek napisał(a): Gdyby tylko jeden obumarł to raczej nie poczułabyś różnicy.
Powiedz mi proszę, czy to początki poronienia samoistnego? Od kilku dni nie mam nadwrażliwych piersi, ustąpiły mdłości, ale za to jest mi słabo prawie cały czas i czuję się zmęczona, a dzisiaj pojawił się kłujący ból w podbrzuszu oraz na dole tak jakby uczucie parcia, ale krwi nie ma
Odpowiedz
Już Ci to przecież napisałam. Tak obstawiam, że poronisz tę ciążę niebawem.
Odpowiedz
(03-09-2026, 18:35)o_lisek napisał(a): Już Ci to przecież napisałam. Tak obstawiam, że poronisz tę ciążę niebawem.
Wybacz, jestem bardzo zestresowana i głowa mi już wariuje
Odpowiedz
(03-09-2026, 12:25)dkkkd11 napisał(a): Skąd i kiedy zamawialyscie tabletki? Też czekam a do tego mam straszne mdłości. Wzięłam zwolnienie na jelitowke do piątku ale boję się co dalej z pracą...
Dzień dobry też mam straszne mdłości, byłam od wtorku na zwolnienia nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. Dostała Pani tabletki?
Odpowiedz
(06-09-2026, 15:54)KingAB napisał(a):
(03-09-2026, 12:25)dkkkd11 napisał(a): Skąd i kiedy zamawialyscie tabletki? Też czekam a do tego mam straszne mdłości. Wzięłam zwolnienie na jelitowke do piątku ale boję się co dalej z pracą...
Dzień dobry też mam straszne mdłości, byłam od wtorku na zwolnienia nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. Dostała Pani tabletki?

Dziś dostałam, za jakąś godzinę wezmę pierwszą. Mam jeszcze zwolnienie trzy dni mam nadzieję że do tego czasu wszystko się uda i będę w stanie dojechać rano do pracy - to mnie najbardziej martwi. Przez chory system czuję się jak oszust i nie mogę normalnie zadbać o swoje zdrowie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości