Pytanie po akcji
Hej dziewczyny. Wczoraj 6tc+2 wzięłam ok 15 godziny miso zgodnie z zaleceniami. Po połknięciu pozostałości od razu zaczęłam odczuwać skurcze. Były bardzo silne przez ok 2h zwijałam się z bólu. Wydalałam bardzo dużo skrzepów, miałam mocne krwawienie. Po 20 ból był już umiarkowany, nadal krwawiłam ale z małą ilością skrzepów. Dzisiaj krwawienie jest już dużo słabsze, skrzepów brak. Nie odczuwam żadnych bólów. Czy możliwe że coś poszło nie tak? Czytając historie innych mam wrażenie że przeszłam to bardzo łagodnie i strasznie się martwie. Nie wiem czy dobrać dzisiaj jeszcze miso czy wygląda to na powodzenie.
Odpowiedz
(Wczoraj, 11:28)kivva123 napisał(a): Hej dziewczyny. Wczoraj 6tc+2 wzięłam ok 15 godziny miso zgodnie z zaleceniami. Po połknięciu pozostałości od razu zaczęłam odczuwać skurcze. Były bardzo silne przez ok 2h zwijałam się z bólu. Wydalałam bardzo dużo skrzepów, miałam mocne krwawienie. Po 20 ból był już umiarkowany, nadal krwawiłam ale z małą ilością skrzepów. Dzisiaj krwawienie jest już dużo słabsze, skrzepów brak. Nie odczuwam żadnych bólów. Czy możliwe że coś poszło nie tak? Czytając historie innych mam wrażenie że przeszłam to bardzo łagodnie i strasznie się martwie. Nie wiem czy dobrać dzisiaj jeszcze miso czy wygląda to na powodzenie.
Z mojego doświadczenia poczekaj jeśli wydaliłaś dużo skrzepów to jest bardzo okej , ja robiłam 6tc+1 i wydaliłam tylko 3 skrzepy aktualnie jestem w szpitalu ale tylko dla tego że były u mnie powikłania typu gorączka i wdała się infekcja, przy tak mały wydaleniu jak ja miałam stwierdzili że jest tych resztek bardzo mało i puszczają mnie do domu, więc w twoim przypadku tym bardziej bym się nie martwiła. Tylko jeśli dostałabyś gorączki i ból pleców jak na grypę jedź odrazu do szpitala. Nie Mart się będzie dobrze  ;)
Odpowiedz
Dzisiaj te krwawienie jest już delikatne. Zero skrzepów. Czy to może być w porządku? Obawiam się że mogło się nie udać, chyba że panikuje, sama nie wiem.
Odpowiedz
Hej, z Twojego opisu wygląda, że przebieg akcji miałaś typowy, prawidłowy. Ale po tak wczesnej aborcji my i tak zawsze zalecamy badania kontrolne w postaci beta hcg x 2, albo usg.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości