![]() |
|
Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Wersja do druku +- Kobiety w Sieci (https://www.maszwybor.net) +-- Dział: ABORCJA! bieżące alerty i informacje (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=114) +--- Dział: Informacje must have. (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=121) +--- Wątek: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? (/showthread.php?tid=9654) |
RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Zalamana37 - 27-11-2025 Ja też byłam w szoku że tyle osob potrzebuje pomocy tak samo jak potrzebowałam jej ja i dziękuję za takie właśnie organizacje że można sobie jakoś poradzić samemu ale według mnie też to jest chore że normalnie w Polsce nie możemy samej za siebie decydować tylko godzić się na to wszystko. Nikomu krzywdy nie robimy tym a dlaczego mamy być nieszczęśliwe bo państwo tak chce? Chory kraj!!! RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Aga PJ - 27-11-2025 (27-11-2025, 21:05)mufinka napisał(a): Prawda, wokol mnie nie mam z kim o tym pogadac. Wiem jakie maja podejscie do takich spraw wiec wole zachowac to w tajemnicy RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Marina89 - 27-11-2025 Ja też wolę zachować to dla siebie, bo niewiadomo jak ktoś by się zachował, a już wolę nie słuchać zbędnych komentarzy. Też uważam, że każdy z nas powinien mieć prawo decydować o sobie. RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Natalia111 - 28-11-2025 (27-11-2025, 21:16)Zalamana37 napisał(a): Ja też byłam w szoku że tyle osob potrzebuje pomocy tak samo jak potrzebowałam jej ja i dziękuję za takie właśnie organizacje że można sobie jakoś poradzić samemu ale według mnie też to jest chore że normalnie w Polsce nie możemy samej za siebie decydować tylko godzić się na to wszystko. Nikomu krzywdy nie robimy tym a dlaczego mamy być nieszczęśliwe bo państwo tak chce? Chory kraj!!! RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Natalia111 - 28-11-2025 (27-11-2025, 21:59)Marina89 napisał(a): Ja też wolę zachować to dla siebie, bo niewiadomo jak ktoś by się zachował, a już wolę nie słuchać zbędnych komentarzy. Też uważam, że każdy z nas powinien mieć prawo decydować o sobie.
RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Natalia111 - 28-11-2025 (19-11-2025, 11:18)o_lisek napisał(a): Tak wygląda bezpieczne krwawienie w aborcji. Nie ma potrzeby jechac do szpitala. RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Marina89 - 28-11-2025 Załamana jest już po wszystkim, gdzieś tu ma swój temat, gdzie opisywała przebieg. Natalia, nie martw się, będzie dobrze. Ja jeszcze nie mam paczki i po prostu już nerwicy dostaje. Z tego co tu czytałam, to niektórych boli bardziej, a niektórych mniej. Chyba zależy do organizmu. Jest tu też taka sekcja na forum, aborcja podzielona na tygodnie ciąży, ja dzięki temu dużo się dowiedziałam o procesie, jak ktoś był w trakcie. Będzie dobrze RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Natalia111 - 28-11-2025 (28-11-2025, 12:59)Marina89 napisał(a): Załamana jest już po wszystkim, gdzieś tu ma swój temat, gdzie opisywała przebieg. RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Chelka - 28-11-2025 Mam podobne przemyślenia, co wy, dziewczyny. Ostatnio sobie pomyślałam, że żyjąc kilkaset kilometrów dalej, np. w Czechach, niepotrzebna byłaby ta konspiracja , już by mogło być po wszystkim... A tymczasem żyjemy w tym podziemiu i każda z nas boi się o tym mówić nawet bliskim osobom. Moje środowisko jest dość liberalne, a jednak bałabym się pytań i komentarzy pt. A dlaczego? Chory płód? Przemyśl to. Może już nigdy nie będziesz mogła. To dar. Tak musiało być itp. A prawda jest taka, że każda kobieta to inna historia. Każda ma inny powód. Nie lepszy, nie gorszy. Inny. Ja też czekam na swoją paczkę. Jestem w tym razem ze swoim narzeczonym, a jednak największe wsparcie czuć tutaj. Przykre, że to co nas łączy to ten stres w oczekiwaniu. Powinno się iść do apteki i kupić tabletki, a nie żyć w ogromnym napięciu przez kilka tygodni... ściskam was wszystkie i trzymam kciuki za powodzenie. RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Zalamana37 - 28-11-2025 (28-11-2025, 12:50)Natalia111 napisał(a): |