Kobiety w Sieci
Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Wersja do druku

+- Kobiety w Sieci (https://www.maszwybor.net)
+-- Dział: ABORCJA! bieżące alerty i informacje (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=114)
+--- Dział: Informacje must have. (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=121)
+--- Wątek: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? (/showthread.php?tid=9654)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Marina89 - 27-11-2025

Aga brzmi to jak dobry plan. Ja planuję w trakcie procesu sprzątac dom, żeby całość procesu przyspieszyć. Chyba, że będzie strasznie bolało, to będę leżała w łóżku. Zapas podpasek kupiony.

W głowie milion myśli, ale dziewczyny damy radę.

RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Marina89 - 27-11-2025

Mufinka jesteś bardzo dzielna, będziemy cię też tutaj wspierać.

RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - Aga PJ - 27-11-2025

(27-11-2025, 20:28)Marina89 napisał(a): Aga brzmi to jak dobry plan. Ja planuję w trakcie procesu sprzątac dom, żeby całość procesu przyspieszyć. Chyba, że będzie strasznie bolało, to będę leżała w łóżku. Zapas podpasek kupiony.

W głowie milion myśli, ale dziewczyny damy radę.
Też myślałam o sprzątaniu, właśnie dlatego żeby proces przyspieszyć. Od razu włącza mi się czarny humor: dwie pieczenie na jednym ogniu;)

Jak spojrzę na ostatnie dwa miesiące to widzę tylko stres, duże problemy i straty i mam nadzieję,że w nowy rok już wejdę z nową siłą. 
I właśnie! Damy radę! Przypominam też sobie i porody i inne trudne sytuacje. Tak naprawdę nie mamy innego wyjścia - damy radę!

RE: Jestem w trakcie czy ktoś jest dostępny? - mufinka - 27-11-2025

Jutro sprawdzę skrzynkę już a co mi tam :D

(27-11-2025, 20:26)mufinka napisał(a): Ja niestety bede sama z synem, ale poradze sobie :)
Masz moje wsparcie! Jesteś dzielna! Daj znać jak będziesz planować akcję. 
Tulę mocno ?

Wiecie co mnie jeszcze dotknęło? Skala aborcji, poziom wsparcia organizacji w internecie, grupy wsparcia za granicą i to jak wiele kobiet z tym się mierzy w samotności.

Marina i Aga dziękuje wam <3

(27-11-2025, 20:59)mufinka napisał(a): Marina i Aga dziękuje wam <3
Jesteśmy w tym razem! Pewnie jeszcze lepiej byłoby z osobistym wsparciem ale jak się nie ma co się lubi to się bierze wirtualne wsparcie, żeby nie być samą. 
Nikt tak nie zrozumie tej sytuacji jak osoba która mierzy się z tym samym.

Prawda, wokol mnie nie mam z kim o tym pogadac. Wiem jakie maja podejscie do takich spraw wiec wole zachowac to w tajemnicy

(27-11-2025, 20:44)Aga PJ napisał(a): Wiecie co mnie jeszcze dotknęło? Skala aborcji, poziom wsparcia organizacji w internecie, grupy wsparcia za granicą i to jak wiele kobiet z tym się mierzy w samotności.
Bo aborcja powinna byc powszechna i dostepna dla wszystkich.. przykre to jest, ze trzeba prosic o pomoc organizacje zza granicy. Ale wazne, ze mimo wszystko chociaz to jest dostepne..