![]() |
|
Prośba o wsparcie w ab - Wersja do druku +- Kobiety w Sieci (https://www.maszwybor.net) +-- Dział: ABORCJA! bieżące alerty i informacje (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=114) +--- Dział: Informacje must have. (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=121) +--- Wątek: Prośba o wsparcie w ab (/showthread.php?tid=10159) |
RE: Prośba o wsparcie w ab - KingAB - 07-09-2026 Cieszę się że przyszły Ci tabletki. Też muszę kłamać lekarzowi, nie chcę brać od psychiatry bo pracuje w kadrach o wiadomo że dziewczyn będą wiedzieć jaki lekarz. A ile jesteś na zwolnieniu? Ja też złożyłam wypowiedzenie w obecnej pracy i od listopada idę do nowej, dlatego tym bardziej dużo dzieje się w życiu, jeszcze teraz ta ciąża. Nie jest mi łatwo to robić ale nie mam innego wyjścia, myślę o sobie mężu i dzieciach które są. Mdłości miałam i w pierwszej i w drugiej ciąży duże i wymioty, tu nie wymiotuję ale siły na co kolwiek brak. RE: Prośba o wsparcie w ab - KingAB - 07-09-2026 Na pewno w tym tygodniu przyjda
RE: Prośba o wsparcie w ab - Margot93 - 07-09-2026 Ja też nie mam sily, zawsze pelna energii i działania byłam a teraz jakby mnie zatrzymało w miejscu od miesiąca.. RE: Prośba o wsparcie w ab - dkkkd11 - 07-09-2026 ( 1 godzinę temu)KingAB napisał(a): Cieszę się że przyszły Ci tabletki. Też muszę kłamać lekarzowi, nie chcę brać od psychiatry bo pracuje w kadrach o wiadomo że dziewczyn będą wiedzieć jaki lekarz. A ile jesteś na zwolnieniu? RE: Prośba o wsparcie w ab - Margot93 - 07-09-2026 Widze, ze nie tylko u mnie ciaza spadla w najmniej odpowiednim momencie.. też odżyłam, mam odchowane dzieci, duzo dla siebie moglam zrobić i taki stres teraz.. mam nadzieję, ze mi tabletki pomoga bo sie załamie chyba. RE: Prośba o wsparcie w ab - KingAB - 07-09-2026 Jesteś we wczesnej ciąży więc na pewno się uda. RE: Prośba o wsparcie w ab - Margot93 - 07-09-2026 Tym sie pocieszam caly czas bo bym zwariowala. Bardzo duzo mnie to kosztuje bo nikt nie wie o ciazy i tabletkach wiec musze udawać, ze wszystko jest super. Chcę swoje niedawne, fajne życie znowu.. RE: Prośba o wsparcie w ab - KingAB - 07-09-2026 Ja też jestem od zeszłego wtorku. Wiesz obiecałam kierowniczce ze nie pójdę na długie zwolnienie… ale jeszcze nie wiedziałam o ciąży. Dolegliwości mnie poskładały jako człowieka. Zostały tam moje koleżanki które muszą robotę robić za mnie i to mnie męczy. Chciałam do końca na tyle ile mogę być w zespole i robić swoją robotę. Rzeczywistość jednak okazała się inna. Ja od czerwca okresu nie Miśka byłam u ginekologa w sierpniu wykluczył ciążę dał mi tabletki na wywołanie okresu… też biorę leki na nerwice które w ciąży teorytycznie nie powinno się brać. Jestem osobą która się raczej zamartwia, gdybym jeszcze chodziła do pracy głowa by była zajęta czym innym a tak leżę myślę i czekam… RE: Prośba o wsparcie w ab - Margot93 - 07-09-2026 Mnie myślenie juz doprowadza do szału bo czarne scenariusze sobie wciskam.. najgorzej, ze nie ma z kim pogadać i codziennie trzeba sie uśmiechać a mam zero energii do robienia czegokolwiek. Spałabym caly czas tylko. |