Wsparcie, strach
To idź spać, a od rana możesz tutaj pisać, na pewno dostaniesz wsparcie
Odpowiedz
Hej, więc w nocy miałam wymioty i nie wzięłam tabletek. Zaczęłam silnie krwawić, wypadło też coś przypominające wątróbkę. Krwawienie się uspokoiło i nad ranem o 6 przyszło drugi raz. Udało mi się zasnąć i właśnie się obudziłam.  Co robić dziewczyny ? Lecieć szybko do laboratorium i po powrocie zażyć tabletki? Nie sądziłam że w nocy się to tak rozwinie. Ból duży nie był, tak jak przy okresie.
Odpowiedz
Hej, to jak wolisz. Możesz najpierw lecieć na badanie, albo możesz najpierw wziąć tabletki. Już pewnie po wszystkim, ale na wszelki wypadek lepiej wziąć miso.
Odpowiedz
(29-04-2026, 10:20)o_lisek napisał(a): Hej, to jak wolisz. Możesz najpierw lecieć na badanie, albo możesz najpierw wziąć tabletki. Już pewnie po wszystkim, ale na wszelki wypadek lepiej wziąć miso.
Jeśli już jest po wszystkim to jaki będzie efekt po miso? Na co mam się przygotować?
Odpowiedz
Na pewno będzie mocniejsze krwawienie przez kilka godzin, bo misoprostol sprowokuje skurcze. Mogą też wystąpić skutki uboczne jak wymioty czy dreszcze.
Napisałaś bardzo lakonicznie o nocy, więc nie traktuj mojego przewidywania, że już po jak wyroczni, nie ma mnie tam :)
Odpowiedz
Przyjęłam tabletki. Niestety badań krwi już nigdzie nie zdążyłam zrobić:(
Odpowiedz
To możesz jutro czy w sobotę.
Odpowiedz
O 11.30 wzięłam miso. Lekkie skurcze od tego czasu miałam i raz poleciała krew w toalecie. Skrzepów żadnych nie zauważyłam, tylko mocno czerwona krew i ciągnąca się
Odpowiedz
Dziewczyny czy brać jeszcze miso ? Od 14 byłam trzy razy w toalecie i tylko wtedy leciała krew mocno czerwona,  ciągnącą się i biegunka.
Odpowiedz
Moim zdaniem nie ma potrzeby.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości