Wsparcie, strach
A przypomnij w którym tygodniu ciąży robiłaś aborcję?
Odpowiedz
Niby od ostatniej miesiączki 8+3 ale według mnie trochę mniej
Odpowiedz
Dziewczyny u mnie wzrost bety. W sobotę robiłam 3552 a dzis 4549. Masakra jest przyrost…
Odpowiedz
(27-04-2026, 18:25)o_lisek napisał(a): A przypomnij w którym tygodniu ciąży robiłaś aborcję?
I nie wiem co mam robić. Może jednak zrobię jeszcze w środę ?
Odpowiedz
(27-04-2026, 19:56)Żabcia2102 napisał(a): Dziewczyny u mnie wzrost bety. W sobotę robiłam 3552 a dzis 4549. Masakra jest przyrost…
O matko ??masakra to ja też się boje ze u mnie może tak być ?
Odpowiedz
(27-04-2026, 18:25)o_lisek napisał(a): A przypomnij w którym tygodniu ciąży robiłaś aborcję?
Dokładnie 8+3. To jest dobry spadek od tego 13 kwietnia odkąd dowiedziałam się o tej ciąży. Czy jednak warto do tej dzisiejszej zrobić jeszcze w środę ?
Odpowiedz
Na tym etapie beta fizjologicznie rośnie jeśli jest ciąża, więc ten spadek u Ciebie daje gwarancję sukcesu. Gdybyś była bardziej w 10 czy 12 tc to wtedy beta naturalnie spada - dlatego pytałam o tydzień ciąży w momencie aborcji. Możesz świętować.
Odpowiedz
(27-04-2026, 22:19)o_lisek napisał(a): Na tym etapie beta fizjologicznie rośnie jeśli jest ciąża, więc ten spadek u Ciebie daje gwarancję sukcesu. Gdybyś była bardziej w 10 czy 12 tc to wtedy beta naturalnie spada - dlatego pytałam o tydzień ciąży w momencie aborcji. Możesz świętować.
Właśnie jak przypomniałam sobie betę z tego 13kwietnia a dziś zobaczyłam ten wynik to poczułam taka ulgę. Dziękuję     :D    buzki
Odpowiedz
Hej, wczoraj o 22 przyjęłam pierwsza tabletkę. Dzisiaj zaczynam akcje. Mogę liczyć od Was na porady? Będę sama i zaczynam mnie to przerażać....
Odpowiedz
Hej, trochę szkoda, że zdecydowałaś się wziąć mife wczoraj wieczorem, bo abo w nocy może być męczące. Proponowałabym przesunięcie akcji na jutro rano, jak najbardziej można wydłużyć odstęp między mifepristonem a misoprostolem. Co o tym sądzisz?
W którym tygodniu ciąży jesteś?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości