Wsparcie, strach
Hej, daj znać jak się masz po nocy.
Odpowiedz
(26-04-2026, 08:02)o_lisek napisał(a): Hej, daj znać jak się masz po nocy.
Hej. Jest serio ok. Aż dziwnie. Cmi mnie brzuch ale miałam bolesne okresy kończące się zastrzykami w tyłek czy kroplówkami więc to jest całe nic w skali bólu. Dużo leci krwi ale nie przesiąkam dwóch podpasek więc myślę że jest ok. Wydaje mi się że się udało, były dwa momenty że poczułam większe skrzepy na początku jeszcze zanim skurcze się zaczęły, później przy skurczach co skurcz fala krwi do sedesu i się wyciszyło. Zrobię betę w tygodniu.
Odpowiedz
Super :) odpoczywaj sobie dziś
Odpowiedz
U mnie się udało,szok jak to zobaczyłam,mocny ból brzucha po. Dzisiaj byłam w pracy boli mniej krwi leci dużo mniej, i nie czuję się tak źle jak wtedy jak byłam w ciąży,uf. Żałuję że to widziałam trauma troche….:( jeszcze raz wielkie dzięki dla liska. Jak myślicie kiedy mogę wrócić na treningi? Czy już mogę jak czuje sie ok?
Odpowiedz
Hej, na szczęście widok zatrze się w pamięci niedługo. Z treningami warto poczekać chociaż z kilka dni, żeby dać macicy się zagoić.
Odpowiedz
A robiłyście sobie betę? Ja mam 3 500 po 10 dniach od wzięcia tabletek. Według kalendarza był to 5 tydzień.
Odpowiedz
(27-04-2026, 10:35)Żabcia2102 napisał(a): A robiłyście sobie betę? Ja mam 3 500 po 10 dniach od wzięcia tabletek. Według kalendarza był to 5 tydzień.
Nie, po prostu wiem że się udało i tez myślę że lepiej byłoby usg czy wszystko ok wewnętrznie
Odpowiedz
Żabcia, żebyś miała obraz sytuacji musisz zrobić 2 razy betę, z dostępem jeden lub dwa dni.
Odpowiedz
(27-04-2026, 11:09)Xxx8701xxx napisał(a): Żabcia, żebyś miała obraz sytuacji musisz zrobić 2 razy betę, z dostępem jeden lub dwa dni.
Dziś zrobiłam drugą i czekam na wynik.
Odpowiedz
Hejka. 13 kwietnia lekarz mi zlecił betę wyszła coś prawie 4000 tys. Abo była 24,25 kwietnia. Dziś zrobiłam betę wynik 1051. Czy jest sens robić betę znowu w środę? Czy już widać że abo udana? I dodaam że widziałam to w toalecie najpierw plum na drugi dzień kulke taka.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości