RE: Oczekiwanie na przesyłkę
Dziewczyny, nie zamawia się zestawu z Who, to nie ta organizacja. Zestaw można zamówić bezpiecznie tylko z WOW (WOMAN ON WEB) lub WHW (WOMAN HELP WOMAN)
Odpowiedz
Wreszcie jest przesyłka w Warszawie. Teraz najtrudniejszy moment… czy faktycznie dotrą do mnie :(
Odpowiedz
(15-04-2026, 18:25)Żabcia2102 napisał(a): Wreszcie jest przesyłka w Warszawie. Teraz najtrudniejszy moment… czy faktycznie dotrą do mnie :(
Super! dziala Ci tracker poczty polskiej do sledzenia przesylki? bo wydaje mi sie, ze im wywalilo strone :/
Odpowiedz
(15-04-2026, 18:39)kubeczkowa1234 napisał(a):
(15-04-2026, 18:25)Żabcia2102 napisał(a): Wreszcie jest przesyłka w Warszawie. Teraz najtrudniejszy moment… czy faktycznie dotrą do mnie :(
Super! dziala Ci tracker poczty polskiej do sledzenia przesylki? bo wydaje mi sie, ze im wywalilo strone :/
Dziś dopiero się pojawiła informacja ze jest w Polsce. Od 11.04 miałam tylko powiadomienie, że jest w transporcie. Chciałam przeprowadzić akcję w weekend ale boję się że nie dojdzie mi na czas.
Odpowiedz
Ja mialam info, ze od 13.04 jest w transporcie, ale teraz mi nie wyszukuje nr mojej przesylki na stronie poczty, a jeszcze rano bylo to widoczne :(
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości