RE: Oczekiwanie na przesyłkę
(15-04-2026, 11:06)kubeczkowa1234 napisał(a): Przyjda przesylki dziewczyny, zobaczycie! Naprawde przeczytalam prawie cale forum i bylo tylko kilka przypadkow (na palcach jednej reki), ze przesylki nie dotarly.
Ja z WHW jeszcze nie mam, a wyslali mi 07.04,
a z WOW jest juz w Polsce (wyslali 08.04), ale nie mam jeszcze awizo ani nic w skrzynce, wiec podejde dzisiaj na poczte w razie czego, zeby zweryfikowac.
A ile czasu czekałaś na wysyłkę z obu?
Odpowiedz
Nadal czekam :) podalam daty kiedy mi wyslali, ale jeszcze nie mam przesylek, mysle ze beda do konca tygodnia
Odpowiedz
Też tak myślę i mam nadzieję że będzie moja do końca tygodnia.Który u was tydzień ciąży ?
Odpowiedz
(15-04-2026, 11:06)kubeczkowa1234 napisał(a): Przyjda przesylki dziewczyny, zobaczycie! Naprawde przeczytalam prawie cale forum i bylo tylko kilka przypadkow (na palcach jednej reki), ze przesylki nie dotarly.
Ja z WHW jeszcze nie mam, a wyslali mi 07.04,
a z WOW jest juz w Polsce (wyslali 08.04), ale nie mam jeszcze awizo ani nic w skrzynce, wiec podejde dzisiaj na poczte w razie czego, zeby zweryfikowac.
Mam taką nadzieję, bo obawy coraz większe, niestety żałuję trochę że nie zamówiłam WHO ale czekam . Bardzo się boje
Odpowiedz
(15-04-2026, 11:21)Sxsx napisał(a): Też tak myślę i mam nadzieję że będzie moja do końca tygodnia.Który u was tydzień ciąży ?
U Mnie 5 i 6 dni a u Ciebie ? Niby czas jest jeszcze, ale muszę to zrobić przed 10 mają napewno
Odpowiedz
U mnie 8
Odpowiedz
Wiesz zawsze mozesz zamowic nawet dzisiaj, jesli tylko masz srodki. Ja zamowilam z dwoch stron za namowa mojego partnera i mial racje znajac mnie dla zdrowia psychicznego. Mysle, ze one przyjda, ale stresuje sie bardzo czy wszystko pojdzie dobrze, ja 6tc+4 i po prostu boje sie jak to bedzie w 6 czy 7tc z tabsami :(
Odpowiedz
(15-04-2026, 11:26)kubeczkowa1234 napisał(a): Wiesz zawsze mozesz zamowic nawet dzisiaj, jesli tylko masz srodki. Ja zamowilam z dwoch stron za namowa mojego partnera i mial racje znajac mnie dla zdrowia psychicznego. Mysle, ze one przyjda, ale stresuje sie bardzo czy wszystko pojdzie dobrze, ja 6tc+4 i po prostu boje sie jak to bedzie w 6 czy 7tc z tabsami :(
A czy długo się czeka na odpowiedź z WHO ? Bo tam jeszcze nie pisałam ?
Odpowiedz
Też mi przez myśl przeszło zamówić z WHO ale teraz to już poczekam z whw
Odpowiedz
Z WHW odpisują w ciągu 1dnia (przynajmniej ja dostałam odpowiedź w ciągu jednego dnia i następnego dnia mialam info o wysłanej przesyłce)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości