Już po. Powikłania?
Antybiotyk wybiera lekarz a nie Ty.
Nie zwlekaj z tym miso jeśli masz je wziąć. Im szybciej weźmiesz (ale w dzień, nie teraz na noc), tym większą masz szansę odbyć się balastu z macicy i uchronić prsed poważniejszym zapaleniem w macicy. Serio, albo bierzesz miso, albo leć do gina/ szpitala, bo masz stan zapalny i może on być od resztek w macicy. Może oczywiście przyczyna podwyższonego crp jest gdzie indziej, ale nie jestem wróżką.
Odpowiedz
Za godzinę wezmę miso, zobaczymy czy coś ruszy.
Odpowiedz
Do miso dorzuć sobie jakiś ruch. Sport, seks, masturbacja, polewanie brzucha prysznicem z 15 minut, itp. Takie rzeczy które pobujają i rozluźnią dno miednicy.
Odpowiedz
Od 12:40 jeszcze nic.
Odpowiedz
Wzięłaś dwa razy po 2 miso co 3h? Zupełnie nic się nie działo? Zero bólu, zero krwi?
Odpowiedz
Wzięłam jeden raz miso dwie tabletki. Ból nieznaczny, krwi nic, jedynie lekko różowa wydzielina.
Odpowiedz
Brać jeszcze druga porcję czy już nie?
Odpowiedz
(29-01-2026, 18:41)Kate09976 napisał(a): Brać jeszcze druga porcję czy już nie?
Tak
Odpowiedz
Coś tam kapło. Dosłownie 2 razy, tylko bez żadnego skrzepa. Prawie aż czarna krew. Brzuch na razie nie boli, tylko nie wiem czy to zasługa przeciwbóli czy co miało wyjść to wyszło.
Odpowiedz
Kate, radzę Ci kierunek lekarz. Skoro oczyszczanie macicy stanęło i masz crp podwyższone to nie ma na co czekać.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości