30-12-2025, 02:08
Jeśli wątek nie pasuje to proszę o przerzucenie i z góry dziękuję, jestem młoda i nie chce mieć dziecka w takim wieku, może dramatyzuje z tą całą sytuacją ale po prostu potrzebuje się z kimś jeszcze tym podzielić, ostatni okres miałam 1 grudnia (początek), następny MIAŁ być 28 a jest 30 i dalej nic, wiem że to tylko 2 dni spóźnienia ale dalej mnie to nie pokoi ponieważ raz w życiu spóźnił mi się okres więc no, rozumiecie mój stres (mam nadzieję), stosunek odbył się bez zabezpieczenia 27 gdzie nie doszło do wytrysku w środku (z czego jeszcze jeden był 20 grudnia ta sama sytuacja,gdzie kalendarzyk pokazuje że jest niska szansa na zajście w ciążę) ale nadal mnie to po prostu lekko nie pokoi, zastanawiam się czy nie kupić tabletek na zaś ale nie wiem która strona jest "lepsza"/"najlepsza" by to zrobić, nie wiem czy będę w stanie kupić test ciążowy ze stresu i wstydu przed kasjerką/kasjerem a nie ma kas samoobsługowych, też nie stać mnie na taką tabletkę, słyszałam że są w stanie zejść z ceny ale boje się że mimo to nie będę w stanie kupić tych tabletek, stresuję się też tym że nie będę wiedziała jak ich użyć, że ból będzie nie do zniesienia i że będą długo iść, wiem że to co pisze brzmi głupio bo "no stresuję się 2 dniami spóźnionego okresu" i mimo że mam typowe "objawy" okresu bo piersi mi urosły to dalej się bardzo moje, nie chce być matką w tak młodym wieku, nie mam do tego warunków, rodzina by mnie "skatowała", to dziecko mimo moich wszelkich prób mogłoby czuć się nie chciane bo co najważniejsze z tego wszystkiego, NIE CHCE GO!!!!
Sorry że tak się rozpisałam i mam nadzieję że jest to napisane w miarę zrozumiale.
Dziękuję za czytanie i żegnam.
Sorry że tak się rozpisałam i mam nadzieję że jest to napisane w miarę zrozumiale.
Dziękuję za czytanie i żegnam.