Dużo krwi .
Czy trzeba brać 2 raz miso zeby się oczyścić? Jeśli tak to po jakim czasie najlepiej
Odpowiedz
Nie trzeba. Oczyszczanie to proces, który trwa kilka tygodni, ja chciałam trochę przyspieszyć, bo miałam niefortunną konsultację z lekarzem który mnie trochę nastraszył, dlatego wzięłam dodatkowo.
Wszystko konsultowałam z dziewczynami z WHW.
Ale jeśli dobrze się czujesz to nie ma potrzeby
Odpowiedz
Dziewczyny , ja też jestem prawie 3 tygodnie po abo z tym , że po próżniowej. Myślałam , że mnie tam fajnie wyczyścili i nic nie będzie i faktycznie przez tydzień lekkie plamienie i lekki ból brzucha, ale później jakby okres ze skrzepami. Tak było 3 dni po czym przestałam całkowicie plamić , bardziej taki śluz i od wczoraj znowu jak okres ze skrzepami, lekki ból brzucha. To chyba właśnie tak wygląda i macica się czyści , co ma wylecieć to wyleci , a gdyby było zakażenie to raczej nie można tego przeoczyć :)
Odpowiedz
Czy jeśli wezmę 2 raz miso to jest szansa że szybciej się oczyszczę i przestanę krwawić szybciej ?
Odpowiedz
Po tylu dniach to już szału nie będzie, ale możesz spróbować wziąć, na pewno nie zaszkodzi.
Odpowiedz
Po tygodniu prawie przestałam krwawić i czy to normane jest takei lekkie plamienie
Odpowiedz
Często krwawienie soę kończy po ok tygodniu. Ale może wracać po wysiłku fizycznym czy seksie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości