Czy to samoistne ?
Dziewczyny obecnie mam 6 tydz ciąży bliźniaczej jednojajowej.  Tabletki są zamówione z dwóch fundacji., czekam.  Ale dziś cały dzień mam bóle krzyżowe i bok brzucha jak na okres.  Zauważyłam że mam jakieś brązowe plamienie , nie dużo ale jakby takiego brązowego ze śluzem , krwi żywej nie ma ...  Boże wiem głupio brzmi ucieszyłam się że to może coś samoistnego.  Zaczęłam sprzątać podnosić córkę częściej aby może coś samoistnie się rozkręciło.   Dużo się stresuje denerwuje może też to na wpływ.  
Może miał ktoś podobnie i tak się coś zaczynało ? Dziewczyny 28 lat na karku a ja osiwieje ! ?
Odpowiedz
Natalia a jak tam dzisiaj plamienie ? Rozkręciło się ? Czy bez zmian ?
Odpowiedz
(03-12-2025, 11:25)Marina89 napisał(a): Natalia a jak tam dzisiaj plamienie ? Rozkręciło się ? Czy bez zmian ?
Nieee , jakby przestało . Jedyne co boli mnie krzyż i brzuch jak na okres :(
Odpowiedz
Miałam podobnie. W piątek poroniłam. Na poczatku mialam takoe brozowe plamienia. Bolał mnie krzyz, jajnik i pachwiny. Czułam takie ciągnięcie. Usiadłam i zalała mnie krew ze skrzepami. Możesz przejść do mojego wątku. Tam opisałam wszystko.
Odpowiedz
(03-12-2025, 12:15)Marteczka1 napisał(a): Miałam podobnie. W piątek poroniłam. Na poczatku mialam takoe brozowe plamienia. Bolał mnie krzyz, jajnik i pachwiny. Czułam takie ciągnięcie. Usiadłam i zalała mnie krew ze skrzepami. Możesz przejść do mojego wątku. Tam opisałam wszystko.
Właśnie ja miałam takie plamienia brązowe , jakby brudna krew że śluzem .. ale nie żywa .  Na bieliźnie i chusteczkach. Wczoraj miałam takie bóle krzyżowe że nie wytrzymywałam i brzucha , było mi zimno i ciągnęło w kroku.  Dziś czuję się ok prócz tego że jest mi mega zimno i nie dobrze.  Czy to może jakiś znak że coś samoistnie się ruszy ?  Gdzie kochana masz ten wątek ??
Odpowiedz
(03-12-2025, 12:15)Marteczka1 napisał(a): Miałam podobnie. W piątek poroniłam. Na poczatku mialam takoe brozowe plamienia. Bolał mnie krzyz, jajnik i pachwiny. Czułam takie ciągnięcie. Usiadłam i zalała mnie krew ze skrzepami. Możesz przejść do mojego wątku. Tam opisałam wszystko.
Powiedz mi kochana , w jakim czasie od plamienia i boli nastąpiło poronienie ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości