Witajcie dziewczyny , jestem tu nowa ! Jestem świadoma swojej decyzji . Świat mi się zawalił , w domu dwójką małych dzieci , byłam u lekarza , ciąża blizniacza jednojajowa , prawie 5 tydz .. jestem pewna , nie chce tej ciszy , zamówiłam tabletki , są już wysłane , rozmawiam z dziewczynami , z federy i fundacji . Ale ciągle gdzieś mam niepewność czy mi się uda , jestem bardzo nie ufna osoba , wiem jest to słabe , ale przytłoczyło mnie to bardzo że ciągle mam wątpliwości .nie umiem funkcjonować zajmować się dziećmi mąż zagranicą . Dziewczyny jaka jest skuteczność usunięcia ? Jak przyjdą tabletki będzie to jakis 6-7 tydz . Naczytałam się w necie że czasami nie ma krwawienia , że ciąża się zachowuje dalej , tego się bardzo obawiam , wiem jest to jakiś procent ale boje się że właśnie ja w nim bede. Chętnie poczytam wasze sytuację , który tydzień jak to wyglądało , może to uspokoi mi głowę . Wiem że nie jestem w tym sama , że takich kobiet jak my jest wiele , dlatego czuję na tym forum ogromne wsparcie i zrozumienie !! Chciałabym się dowiedzieć co jak się nie uda za 1 razem po wzięciu tych wszystkich tabletek . Czy to tak wczesny etap ciąży że jednak się uda i są większe szanse . Bardzo was proszę o odp ???? ściskam!! ❤️
|
Planowane przerwanie ciąży .
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości