Konsultacja u gina przed zabiegiem
Dziewczyny, czy miałyście wizytę u ginekologa przed aborcją? Wspominałyście o swojej decyzji? Ja dostałam kontakty do zaufanych lekarzy od federy i cioci Czesi, ale mam stresa przed wizytą. A chcę iść żeby się zbadać,bo od kilku dni brzuch mnie pobolewa. 
Będę wdzięczna za Wasze historie i rady
Odpowiedz
Hej, ja nie byłam nigdzie ani żeby potwierdzić
Ciążę ani po aborcji ale muszę się albo wybrać albo jechać zrobić betę dla świętego spokoju ale dobrze by było się przebadać po tym wszystkim czy ładnie samo się oczyszcza ☺️
Odpowiedz
(27-11-2025, 20:29)Zalamana37 napisał(a): Hej, ja nie byłam nigdzie ani żeby potwierdzić
Ciążę ani po aborcji ale muszę się albo wybrać albo jechać zrobić betę dla świętego spokoju ale dobrze by było się przebadać po tym wszystkim czy ładnie samo się oczyszcza ☺️
Możesz poprosić np FEDERE o kontakty do zaufanych lekarzy z Twojej okolicy. Mi podesłały kilka nazwisk
Odpowiedz
A do kogo to się pisze?? Jest jakiś namawia na nich?
Odpowiedz
(27-11-2025, 21:05)Zalamana37 napisał(a): A do kogo to się pisze?? Jest jakiś namawia na nich?
[email protected]
To kontakt do Fundacji FEDERA. Poczytaj o nich. 
Możesz wspomnieć o swojej sytuacji i poprosić o kontakty do zaufanych lekarzy. Napisz miasto lub okoliczne miasta
Odpowiedz
Dziękuję ☺️
Odpowiedz
Nie ma potrzeby iść do gina przed.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości