Oczyszczanie po
Też uważam na podstawie opisu, że wszystko się udało :)
Odpowiedz
(24-11-2025, 21:42)Ignas90 napisał(a): Mam wynik. 2007!! Spadło z 16tys na 2!! Jaka ulga kamien spadł mi z serca tak sie bałam ze bede musiala przechodzić to jeszcze raz?
Gratulacje!
Odpowiedz
Hej mam pytanie. Po 2 tygodniach wyleciało ze mnie wlasnie cos naprawdę dużego. Od 2 dni bolało mnie mega podbrzusze a dzis cos wielkości połowy ręki. Niewiem czy to nie łożysko którego nie widzialam w trakcie abo. Czy mam isc do gina zeby zobaczył czy cos sie nie dzieje ? Jakiś stan zapalny moze sie przez to zrobic jak tak długo bylo we mnie ? Poratujcie radą:(
Odpowiedz
(01-12-2025, 21:12)Ignas90 napisał(a): Hej mam pytanie. Po 2 tygodniach wyleciało ze mnie wlasnie cos naprawdę dużego. Od 2 dni bolało mnie mega podbrzusze a dzis cos wielkości połowy ręki. Niewiem czy to nie łożysko którego nie widzialam w trakcie abo. Czy mam isc do gina zeby zobaczył czy cos sie nie dzieje ? Jakiś stan zapalny moze sie przez to zrobic jak tak długo bylo we mnie ? Poratujcie radą:(
Który to był tydzień ?
Odpowiedz
8tydzień
Odpowiedz
Możliwe że jesteś w procesie oczyszczania.Wyściółka macicy nadal się złuszcza.Wszystko na hura z Ciebie nie wyleci, to trwa. Jeśli czujesz się źle,masz podwyższoną temperaturę a krew/wydzielina brzydko pachnie (jak zgniłe mięso) wtedy jest podstawa do obaw.Możesz zrobić CRP jeśli masz obawę o swoje zdrowie.
A teraz jak się czujesz?
Odpowiedz
Poprostu bolało mnie bardzo podbrzusze 2dni. Generalnie nie jest źle teraz nie mam jakiegoś bólu oczyszczam sie cały czas ale zdenerwowałam sie, że wypadło coś tak dużego okrągłego wielkości 4cm grube okrągłe na skrzep nie wyglądało. No nic bede sie obserwować i zobaczymy myslalam ze to juz koniec a tu nagle bum i szok.
Odpowiedz
Kochana ale to jeszcze może trwać,nawet do pierwszego okresu.Albo pod postacią lekkiego krwawienia,albo plamienia,albo może polecieć nieco więcej. Życzę Ci wszystkiego dobrego!Gdyby coś Ciebie niepokoiło,pisz.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości