Badanie ginekologiczne po
Dziewczyny tak sie zastanawiam, co powiedzieć u ginekologa na wizycie i ile dni po tabletkach iść? Poronienie ok a jak zapyta czy byłam w szpitalu jak zauważyłam krwawienie? I dlaczego nie pojechałam.  Niewiem czego sie spodziewać może wiecie jak to ugryźć?
Odpowiedz
Możesz powiedzieć normalnie że brałaś tabletki, do 22 tygodnia możesz zrobić ze swoją ciąża co chcesz.
Odpowiedz
(18-11-2025, 11:37)Aagnik napisał(a): Możesz powiedzieć normalnie że brałaś tabletki, do 22 tygodnia możesz zrobić ze swoją ciąża co chcesz.
A co, jeśli wolałabym nie mówić prawdy? Należę do osób bardzo wrażliwych na opinie innych, w depresji… strach przed oceną mnie po prostu paraliżuje. Mam ten sam problem, nie wiem co powiedzieć ginekologowi, który potwierdził ciążę i który zaoferował na prawdę kompleksową opiekę łącznie z tym, że mogę do niego dzwonić o każdej porze…mam wielkie wyrzuty sumienia.

Ps. Czy lekarz prywatny może zobaczyć historię mojego leczenia na NFZ, np przez jakiś portal pacjenta?
Odpowiedz
Może zdarzyć się tak,że wizyta u ginekologa nie będzie konieczna.A jak się mocno upierasz to powiedz,że wszystko działo się dynamicznie...tak też bywa.Nie zdążyłaś zareagować.A że mamy intuicję to poprostu poczułaś,że to poronienie.Że nie ma co zbierać.I stąd brak wizyty w szpitalu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości