pare pytan
(24-10-2025, 12:16)abc123ab napisał(a): Rozkręca się coś u Ciebie?
Już po wszystkim. 
Jak gadałam z mężem na wideo czułam skurcze raz mocniej raz słabiej. Jak skończyłam z nim. Gadać to poszłam do toalety bo czułam coś między nogami... Był tylko delikatny plusk i widziałam jak taka a la fasolka ze mnie wypada. Wydaje mi się że to było to i już po wszystkim. Te mocniejsze skurcze też minęły. 
Normalnie obiad zrobiłam, bawiłam się z córką... Niepotrzebnie się bałam tego bólu. Dziękuję wam za wsparcie
Odpowiedz
Super, bardzo się cieszę że tak sprawnie u Ciebie poszło
Mam nadzieję że podobnie będzie u mnie. A po tych 4 tabletkach chodzilas czy raczej leżałaś?
Odpowiedz
(24-10-2025, 13:40)abc123ab napisał(a): Super, bardzo się cieszę że tak sprawnie u Ciebie poszło
Mam nadzieję że podobnie będzie u mnie.  A po tych 4 tabletkach chodzilas czy raczej leżałaś?
Chodziłam. Cały czas miałam bóle jak przy okresie, ciut mocniejsze. Na pewno nie były to bóle jak przy porodzie, z czego się ogromnie cieszę. Chodziłam, obiad zrobiłam, usiadłam by porozmawiać z mężem na wideo, trzymałam termofor pod bluza, i czułam raz mocniejszy skurcz, raz słabszy, w równych odstępach czasu.
Ponoć lepiej jest chodzić, chociaż nie każdy daje rade. Moja przyjaciółka mnie nastraszyła, bo ona zwijała się z bólu, krzyczała i płakała. Jak widać nie ma reguły.
Odpowiedz
Dobrze. Że istnieją takie organizacje, strony, gotowe na pomoc innym kobietom. Trzymam kciuki za nas wszystkie, które są PRZED. I chociaż życzę jednocześnie aby żadna nie musiała być w takiej sytuacji, by tego dokonać.
Na pewno wsparcie z mojej strony pójdzie na rzecz organizacji. Trzymajcie się ciepło. Będę czasami zaglądać do was, nie ma co słuchać innych, każda kobieta przejdzie to na swój sposób. Widać, można liczyć na pomoc WHW, nie zawiedli!!
Odpowiedz
Super z będę pisać jak będę miała tabletki i będę je brać. Cieszę się że jesteś już po, zazdroszczę..
Odpowiedz
Super sobie poradziłaś, emkaosemka!
Odpowiedz
(24-10-2025, 15:32)o_lisek napisał(a): Super sobie poradziłaś, emkaosemka!
Dziękuję  :-)cieszę się, że mam to za sobą
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości