pare pytan
Siedzę i pije herbatę, zajmuje się jeszcze roczna córka, jak zacznie boleć bardziej to idę do siebie, piętro niżej mieszkam
Odpowiedz
Coś tam się ruszyło. Zaczęłam delikatnie plamić na różowo, lekko mnie mdli i pobolewa brzuch
Odpowiedz
Nadal bez szału... Krwawienie występuje, wodniste. Bez jakiegoś wow. Ból też taki nijaki. Mam nadzieję, że nie będę musiała poprawiać kolejna dawka tabletek..
Odpowiedz
A ile czasu minęło od zażycia tabletek?
Odpowiedz
(24-10-2025, 10:58)abc123ab napisał(a): A ile czasu minęło od zażycia tabletek?
Dwie godziny
Odpowiedz
Jak tam się czujesz?
Odpowiedz
No całkiem spoko :D nie wiem, może tabletki nie działają, skoro nie boli aż tak? Wzięłam przeciwbólowe z godzinę temu, przytulam termofor. Jest ogólnie spoko. Boli jak na okres. Krwawienie jest takie wodniste, niezbyt 9bfite ale jest. Czekam, może moderatorka mi odpisze, bo nie wiem czy powinnam wziąć kolejna dawkę czy wszystko idzie jak powinno?
Odpowiedz
Można wziąść 2 ale po 3 godzinach chyba albo po 4.. Najważniejsze że krwawienie się pojawiło. Skąd zamówiła tabletki? Może by pytałam albo pisałaś ale trochę postów przejrzalam w ostatnim czasie i już mi się wszystko miesza
Odpowiedz
(24-10-2025, 11:29)abc123ab napisał(a): Można wziąść 2 ale po 3 godzinach chyba albo po 4..  Najważniejsze że krwawienie się pojawiło. Skąd zamówiła tabletki? Może by pytałam albo pisałaś ale trochę postów przejrzalam w ostatnim czasie i już mi się wszystko miesza
WHW, women help women, organizacja polecona przez aborcyjny dream team
Odpowiedz
Bardziej mnie bolą dziąsła od tych tabletek niż sam brzuch ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości