Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hej czy któraś mi pomoże mam już tabletki ale komprletnie nie wiem co robić po kolei ?
Czy mogę wziąć jakieś tabtleki przeciwwymiotne typu awiomarin żeby. Nie wymiotować
Liczba postów: 20,458
Liczba wątków: 8
Reputacja:
325
Hej, jasne, mozesz używać leków przeciwwymiotnych. W ktorym tygodniu ciąży jestes licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki? Pytam, bo od tego zależy protokół przyjmowania leków.
Reputacja:
0
Ja od 20 czerwca czyli prawie 5 tydzień
Reputacja:
325
Okej. To w zestawie masz jedną tabelkę różną od pozostałych. To mifepriston. Pierwszego dnia połykasz go, popijasz i czekasz 24h. Drugiego dnia bierzesz 4 tabletki misoprostolu (jeśli masz takie po 200 mcg), wkładasz w policzki na 30 minut, a potem wypluwasz resztki. W ciągu kilku godzin wystąpi poronienie. Jeśli nie bedzie krwi przez 3h to można dobrać kolejne 2 miso, żeby przyspieszyć proces.
Reputacja:
0
A prosze powiedz mi czy Avio Marin wystarczy żeby przeciwwymiotne pamiętam że znajoma gdy brała to jej wystarczyło
Reputacja:
0
Ok a powiedz mi czy Avio Marin nam starczy żeby nie wymiotować czy coś trzeba mieć mocniejszego ij czy po dzisiejszej tabletce tej pierwszej będzie się mi coś działo tutaj bardziej pytam o Gorączka trzy takie inne rzeczy
Reputacja:
0
Ij trzy zostaniesz ze mną jak się to wszystko będzie działo i będę mogła z tobą być na bieżąco ważne to dla mnie żeby mieć z kimś kontakt co robić co zażywać w razie czego
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Hej, jak mogę pomóc? Wzięłaś dzisiaj mife?
Reputacja:
325
Kiedy zamierzasz brać leki? Na forum zwykle ktoś jest i dość szybko odpisuje.
Nie wiem czy Tobie aviomarin wystarczy, nie jestem wróżką.