Nie wiem co robić
Cześć, bardzo się stresuje nie wiem co robić, ostatni okres miałam 24.01 robiłam to z chłopakiem nie skończył we mnie, 6-7 ruchów, robiłam test i wyszedł negatywny, co mam robić czy zrobić jescze test? Czy czekać na okres się stresuje ponieważ cykle mam regularne to pierwsza taka sytuacja pomocy
Odpowiedz
Hej, nie ma podstaw do myślenia że jesteś w ciąży. Miesiączki mogą się spóźniać z wielu powodów. Stres z lęku o ciążę jest bardzo powszechnym powodem zaburzeń miesiaczkowania. Czekaj na okres. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać w kolejnych miesiącach to możesz spróbować z ginekologiem przeprowadzić jakąś diagnostykę hormonalną.
Odpowiedz
(01-03-2025, 16:53)o_lisek napisał(a): Hej, nie ma podstaw do myślenia że jesteś w ciąży. Miesiączki mogą się spóźniać z wielu powodów. Stres z lęku o ciążę jest bardzo powszechnym powodem zaburzeń miesiaczkowania. Czekaj na okres. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać w kolejnych miesiącach to możesz spróbować z ginekologiem przeprowadzić jakąś diagnostykę hormonalną.
Myślisz że powinnam zrobić jescze test?
Odpowiedz
Nie, bo nie było kontaktu ze spermą.
Odpowiedz
(01-03-2025, 18:28)o_lisek napisał(a): Nie, bo nie było kontaktu ze spermą.
Była penetracja 6-7 ruchów, mógł być prejakulat
Odpowiedz
Tak, tak, ale nie jesteś matką boską i nie zajdziesz tak w ciążę.
Odpowiedz
(01-03-2025, 20:21)o_lisek napisał(a): Tak, tak, ale nie jesteś matką boską i nie zajdziesz tak w ciążę.
Oby dziękuję bardzo❤️
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości