Vibin Mini
Przez tydzień brałam tabletki placebo tabletek Vibin Mini. Miałam krwawienie z odstawienia. Przeoczyłam jeden dzień z wzięciem pierwszej tabletki różowej. Na następny dzień pod wieczór wzięłam dwie pierwsze tabletki z blistra. Tego dnia trochę mnie przymuliło. Po kilku dniach zobaczyłam, że piersi są takie jakby przed okresem. Nie mam pojęcia co robić… Czy mam się czego obawiać?
Odpowiedz
Przy tych tabletkach jest bardzo ważne regularne stosowanie i zdecydowanie przy pominięciu dawki jednego dnia, drugiego dnia nie powinnaś brać dwóch tabletek.
Jeśli boisz się ciąży to jedyne co powinnaś zrobić to test, nikt Ci nie powie dlaczego Twoje piersi zachowują się tak a nie inaczej :)
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym - dzwoń pod nr 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic.
Odpowiedz
(24-08-2024, 22:42)Zaba napisał(a): Przy tych tabletkach jest bardzo ważne regularne stosowanie i zdecydowanie przy pominięciu dawki jednego dnia, drugiego dnia nie powinnaś brać dwóch tabletek.
Jeśli boisz się ciąży to jedyne co powinnaś zrobić to test, nikt Ci nie powie dlaczego Twoje piersi zachowują się tak a nie inaczej :)
Czy jest duża szansa, że mogę być w ciąży? Stosunek był w dzień, w którym nie wzięłam pierwszej tabletki. Wzięłam 2 pierwsze na drugi dzień.
Odpowiedz
Szansa jest zawsze.
Mam koleżankę, która ma dwójkę dzieci zrobionych na tabletkach, które brane były na czas ;)
Zrób test, nie ma co się zadręczać domysłami. Ile dni minęło od stosunku?
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym - dzwoń pod nr 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic.
Odpowiedz
(24-08-2024, 23:04)Zaba napisał(a): Szansa jest zawsze.
Mam koleżankę, która ma dwójkę dzieci zrobionych na tabletkach, które brane były na czas ;)
Zrób test, nie ma co się zadręczać domysłami. Ile dni minęło od stosunku?
Tydzień czasu
Odpowiedz
No to trochę szybko, może psychika płata Ci figle. Zrób test za kilka dni, bo na razie może wyjść fałszywie ujemny.
Odpowiedz
Najszybciej 10 dni po feralnym stosunku możesz zrobić w laboratorium beta HCG, ten wynik będzie wiarygodny.
Jeśli potrzebujesz informacji w czasie rzeczywistym dzwoń 22 29 22 597 - Infolinia Aborcji Bez Granic
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości