Liczba postów: 9,886
Liczba wątków: 153
Reputacja:
189
Przy spirali to w różnych momentach cyklu mogą pojawiać sie bole w podbrzuszu.
Potrzebujesz kontaktu telefonicznego, dzwoń na numer Infolinii Aborcji Bez Granic 22 29 22 597 lub: 725 892 134, 737 769 715.
Liczba postów: 1,432
Liczba wątków: 28
Reputacja:
17
Ja mam ból piersi od owulacji aż do miesiączki . Myślę ,że nie masz się czym martwić
Po każdej ,największej burzy ... ten ...promień musi wyjść ..... w stronę słońca idź ....w stronę słońca idź ....
Reputacja:
17
Kochana ja od owulacji mam cały zestaw objaw napięcia przedmiesiączkowego

moment owulacji , a przynajmniej czas jej trwania to ból jajnika , tak okropny ,że muszę łykać tabletki przeciwbólowe . I od tego momentu , brzuch mam jakby większy , bolą mnie piersi , bywa ,że serce mi wariuje, a na około tydzień przed okresem , uderzenia gorąca, zawroty głowy , uczucie zmęczenia , rozdrażnienia , ból głowy . Jednym słowem masakra
Po każdej ,największej burzy ... ten ...promień musi wyjść ..... w stronę słońca idź ....w stronę słońca idź ....
Liczba postów: 1,638
Liczba wątków: 11
Reputacja:
37
Dzięki dziewczyny. Oczywiście już zaczęłam schizować, że ciąża a to nawet nie jest możliwe.
Seks był na 2 dni przed badaniem u gina kontrolnym. Na USG spirala była, zaroda brak i było jeszcze przed owu.
Nawet jakby te małe skurkowańce by przetrwały i by jakoś po badaniu doszło do owu to nie zaczęły by tak szybko cycki boleć przy ciąży (dzień po badaniu).
Ogólnie ten cykl jest jakiś popaprany. Wszystko mnie boli, jakbym już miała zaraz dostać @ a to jeszcze czas....ech...
Liczba postów: 2,920
Liczba wątków: 61
Reputacja:
56
Ja niestety od 24 lat, od pierwszej @, nie zarejestrowałam u siebie takiego zjawiska.
Reputacja:
17
U mnie również nic takiego nie ma miejsca .