Tabletki Ulipristal Aristo
Cześć wszystkim. 
Dnia 23.12 skończył mi się okres. W nocy z 23/24.12 współżyłam z mężem który we mnie doszedł, wiec załatwiłam sobie tabletkę Ulipristal Aristo jest to tabletka tzw. Dzien po. Zażyłam ją o godzinie 15 w dniu 24.12 czyli po 13 h od współżycia. Dzisiaj delikatnie boli mnie lewy jajnik i miałam śluz delikatnie różowy. Czy któraś z was tak miała i okazało sie że nie jest w ciąży ? Bardzo bardzo jej nie chce i trochę sie stresuje.
Odpowiedz
Byłam ostatnio u ginekologa bo jestem w ciąży po tej nieszczęsnej tabletce po. Ginekolog bardzo łatwo mi to wyjaśniła. Jeśli tabletka jest zażyta przed owulacją to nie będziesz w ciąży. Jeśli po - raczej nie zadziała. Jeśli po wzięciu jej dostaniesz krwawienia/ plamienia to znaczy że zmieniła Ci środowisko w macicy i nie dojdzie do zagnieżdżenia się zarodka, jeśli nie - tabletka nie zadziała. Ale też na zajście w ciążę jest 30% szans, więc sądząc po Twoim opisie i plamieniu, raczej bądź dobrej myśli.
Odpowiedz
No właśnie na to licze. Wczoraj teoretycznie miałam owulacje. Jutro planuje zrobić Betę zobaczymy. Mam nadzieje , że wyjdzie negatywne.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości