29-07-2016, 16:28
No tak.....
Spirala hormonalna Mirena
|
29-07-2016, 16:28
No tak.....
29-07-2016, 20:27
Aż sprawdziłam czy moja jest na swoim miejscu
![]() Podobno czasem może wypaść, np podczas intensywnego krwawienia. Albo źle założona. Choc moj lekarz powiedział że to raczej ewenement. Tak czy inaczej sprawdzam ją, 1300 pln jest na swoim miejscu ![]()
Siła jest kobietą...
29-07-2016, 23:22
Nich idzie na reklamację
![]()
Nie wyrażam zgody na kopiowanie i wykorzystywanie na innych serwisach lub stronach internetowych zdjęć i treści mojego autorstwa. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. (Dz.U.Nr 24,poz.83).
30-07-2016, 14:36
W sumie jak zwa tak zwa to byla usluga ale widocznie jest jedna na 100 i zaszla chyba ze gin zle zalozyl i to obstawiam wiec jego wina tylko jak to udowodnic....jak pojde na kontrole do mojego to mu to opowiem zeby sie staral jak w koncu bede mogla zalozyc druta chociaz nie wiem czy sie uda
![]()
16-09-2016, 08:55
Póki co najwiecej negatywnych opinii słyszę o hormonalnych wkladkach. A to wypadła, a to nie zadzialala, a to włosy od hormonow rosną nie tam gdzie trzeba typu twarz i ręce.
ja tam swoją miedzianke uwielbiam i jestem z niej zadowolona. Nawet do podpasek się przyzwyczailam juz. Tez jestem przykladem ze niezawsze musi byc tak jak pisza i mówią. Mi sie krwawienie zmniejszylo a nie zwiększyło po założeniu a i zapalenia pochwy zniknęły, które wcześniej miewalam często. sprawdzam cxy jest na swoim miejscu po okresie palcem, a raz w roku usg.
16-09-2016, 09:34
Mam mirenę od czerwca. Poki co jest ok, cycki mi urosły
![]() Miesiączka pierwsza była normalna, druga słabsza, a przy ostatniej wystarczyły wkładki. Włosy rosną chyba tak samo jak wcześniej- wąsik był zawsze więc przywykłam do systematycznego wyrywania ![]() Nie przytyłam, schudłam chyba nawet choć wagę dawno wywaliłam... Tylko ten ból cycków- kilka dni w miesiącu jest nie do zniesienia...
Siła jest kobietą...
16-10-2016, 12:36
Melduję co z moją spiralą
![]() Mijają 4 miesiące od kiedy ją mam, okres jest normalny, znaczy bardziej skąpy, ale trwa tyle co wcześniej- może z czasem to się zmieni, ale nie ma już zadnych plamień pomiędzy miesiączkami ufff! Cycki wróciły do normy, znaczy czasem pobolewają- ale niestety wróciły już do wcześniejszych rozmiarów. Także no tego, jest jak dawniej... Tyle że seks o niebo lepszy, bo jak z każdą spiralą- spokojny ![]()
Siła jest kobietą...
16-10-2016, 20:02
Super Karla ze jest miejscu mona kumpela juz sie bakos przyzwyczaila do ciazy okazalo sie ze syn a.ma 3 corki wiec chociaz taka pociecha
![]() ![]()
30-06-2017, 12:52
Dziewczyny może głupie pytanie ale czy ze spirala kochacie się do końca czy przerywany czy jak ?
30-06-2017, 16:03
![]() przepraszam, no wcale się nie kochamy, bo druty z psiut wystają ![]() a tak na powaznie, dla nas to bez róznicy z prawa, z lewa, z przerwa czy bez leci tak samo
Potrzebujesz kontaktu telefonicznego, dzwoń na numer Infolinii Aborcji Bez Granic 22 29 22 597 lub: 725 892 134, 737 769 715.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|