![]() |
|
Leki zamówione 512 - Wersja do druku +- Kobiety w Sieci (https://www.maszwybor.net) +-- Dział: ABORCJA! bieżące alerty i informacje (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=114) +--- Dział: Informacje must have. (https://www.maszwybor.net/forumdisplay.php?fid=121) +--- Wątek: Leki zamówione 512 (/showthread.php?tid=9711) |
Leki zamówione 512 - Monbla - 16-12-2025 Hey dziewczyny . Zamówiłam leki na początku grudnia niestety jeszcze ich nie mam. Szczerze to zwariuje, mój chłopak dowiedział się że jestem w ciąży ale ja nie chcę teraz mieć dziecka. Mam zamiar powiedzieć mu że to poronienie naturalne. Szczerze to wszystko mnie przytłacza. RE: Leki zamówione 512 - o_lisek - 16-12-2025 Hej, bez problemu możesz zrobic teatr pod tytułem "poronienie naturalne", bo przecież aborcji farmakologicznej i poronienia jest taki sam. Trzymaj się ciepło. Nie jesteś sama, ani też jedyna w takiej sytuacji. RE: Leki zamówione 512 - Monbla - 16-12-2025 Boję się że tabletki nie przyjdą, a strasznie źle się już czuję. A co jeżeli urprze się żeby jechać do szpitala? ? RE: Leki zamówione 512 - o_lisek - 16-12-2025 Dlaczego miałyby nie dotrzeć? Dochodzą. Możesz pojechać do szpitala w ramach odgrywania roli. Ale też kaman, jesteś dorosła, mąż prawo podejmować autonomiczne decyzje. RE: Leki zamówione 512 - Monbla - 19-12-2025 Zastanawia mnie jak to jest możliwe że w szpitalu nie są w stanie z krwi wyciągnąc informacji o tym że poronienie było spowodowane tabletkami? Szczerze to strasznie się tego boję. RE: Leki zamówione 512 - o_lisek - 19-12-2025 Przede wszystkim to nie ma żadnych podstaw do tego, żeby badać czy masz we krwi leki poronne, bo aborcja własnej ciąży jest legalna i nikomu nic do tego czy wzięłaś leki. Nie mieszkamy w salwadorze. Nasze prawo karze pomaganie w aborcji i wykonywanie jej na życzenie, czyli np lekarze nie mogą jej tobie zrobić, ale Ty ze swoją ciążą do konca 21 tygodnia ciąży możesz zrobić co chcesz i otwarcie o tym mówić. Do tego bardzo, naprawdę bardzo rzadko zachodzi potrzeba interwencji szpitalnej. To normalne, że się boisz nowej sytuacji, ale to strach tylko. A strach ma wielkie oczy. Za kikka dni będziesz się z tego śmiać. RE: Leki zamówione 512 - Monbla - 19-12-2025 Chciała bym, i to naprawdę bardzo bym chciała RE: Leki zamówione 512 - Niecierpliwa - 04-01-2026 (16-12-2025, 13:07)Monbla napisał(a): Hey dziewczyny Z tego co czytam to jesteśmy w podobnej sytuacji - chłopak wie o ciąży, ale mam zamiar powiedzieć, że poroniłam naturalnie. Zawsze chciałam mieć dziecko, ale wiem, że to nie jest odpowiedni czas ? Za tabletkami czekam jak na igłach, zamawiałam przed Świętami i ciągle sprawdzam status przesyłki.. Na szczęście są jakieś postępy z dostawą, co podtrzymuje mnie na duchu. Z jednej strony chciałabym być już po i być trochę spokojniejsza, a z drugiej strony boję się tego całego procesu. Trzymaj się ciepło, przesyłam serdeczności ? RE: Leki zamówione 512 - Xxx8701xxx - 04-01-2026 (04-01-2026, 01:26)Niecierpliwa napisał(a): RE: Leki zamówione 512 - Niecierpliwa - 05-01-2026 Moje tabletki przyszły dzisiaj, wysłane zostały 24.12, także Twoje powinny być też na dniach ![]() Chciałabym być już po tym wszystkim, ale muszę czekać do piątku.. Cieszę się, że mogłaś podzielić się tym z mężem i że Cię wspiera ![]() Ja jestem w tym sama, w dodatku mieszkam z rodzicami i zastanawiam się jak to wszystko zrobić żeby nic nie zauważyli
|